Om Oss

Välkommen till restaurang Tvärsöver, La Cucarachas bakficka.

I oktober 2007 öppnades vår bakficka Tvärsöver, just därför att den precis som namnet antyder, ligger tvärsöver La Cucaracha.

 

Precis som på La Cucaracha är det fokus på spanskt och tapas. Den mindre lokalen gör att vi kunnat få restaurangen mer personlig. Vi vill att våra gäster ska känna sig bekväma och avslappnade varför vi inrett hela lokalen med hjärta och själ, allt för att vi vill få fram en så härlig atmosfär som möjligt.

 

Menyn och mixen av rätter är något mer innovativ än på dess Storebror. Den säsongsbetonade menyn är framtagen av kockarna och serveras alltid tillsammans med vårt eget hembakade bröd samt dagsfärska råvaror.

 

Något som vi lägger mycket kärlek och tanke bakom är drinkarna, de görs med stor passion och smakar således därefter. Vi är stolta över att folk har kallat vårt ställe för ett drinkparadis. Utbudet är brett med både klassiker, favoriter samt eget framtagna specialiteter som kan ha smak av tex kanel, lakrits, pepparkaka, örter, björnbär det är du som väljer....ibland.